Obložená topinka k pivu

13. srpna 2010 v 14:26 | Skalák
Obložená topinka k pivu
Ingredience:
         200g chleba(4krajíce)
         2 lžíce sádla
         1 stroužek česneku
        200g salámu junior
        2 lžíce krájených sterilovaných žampionů(i jiné houby)
        2 lžíce krájeného pórku
        Chilli
        1 lžíce kečupu
        4 plátky eidamu
        4 žloutky
        1 pivo
(nejlépe Skalák)
Postup :
        Na rozehřátém tuku osmahneme topinky, potřeme je česnekem a úhledně na ně navršíme           směs. Ozdobíme plátkem eidamu, do středu topinky zlehka nalijeme žloutek a zapečeme v           troubě.
        Příprava směsi :
        Oloupaný salám nakrájíme na nudličky, osmahneme na tuku, přidáme krájené žampióny(i           jiné houby), pórek, ochutíme chilli, spojíme kečupem a krátce prohřejeme.
      
Otevřeme pivo (Skalák) a můžeme hodovat.
        Přeji dobrou chuť.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 jkkkja jkkkja | 23. května 2013 v 20:39 | Reagovat

Junior? To synonymum pro kuřecí separát, tj. hnus všech hnusů? Nebyla by lepší šunka? A místo eidamu nějaký normální sýr? A místo kečupu třeba propasírovaná rajčata? Pak se divme, že je kvůli těmhle sračkám, co jíme, tak vysokej výskyt rakoviny střev, konečníku apod. :-!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama