Nakládaný hermelín

2. září 2011 v 3:11 | Skalák, převzato

Nakládaný hermelín

Suroviny:
* 4 x hermelín
* 4 x feferonka
* 4 x cibule
* 4 x stroužek česneku
* nové koření
* bobkový list
* celý pepř
* medvědí česnek sušený
* olej


Doba přípravy: 20 minut

Postup:
Hermelíny podélně nakrojíme asi do dvou třetin. Dovnitř vložíme část utřeného česneku, feferonku, medvědí česnek a cibuly. Naskládáme je do zavařovací sklenice. Vložíme zbytek feferonky, bobkový list, celý pepř, medvědí česnek, nové koření, zbytek česneku a zalijeme olejem. Sklenici uzavřeme a v teple necháme několik dní uležet.
Přeji dobrou chuť....a nejlépe podáváme k pivu Skalák 13° světlý.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama